Valleur Tekst & Communicatie 15 jaar

Valleur Tekst & Communicatie 15 jaar

Een sjaal. Een werktas. Een zakelijke blik. Daarmee reed ik naar de KvK in Tiel. ‘Hoe wil je je bureau noemen?’ ‘Valleur Tekst & Communicatie’. Van het ene op het andere moment was ik ondernemer. Meteen daarna opende ik een zakelijke bankrekening. Toen was het helemaal voor het echie. En ik was nog niet thuis of ik werd gebeld voor een detachering. En vandaag is dat 15 jaar geleden.

Wat is er veel gebeurd in die 15 jaar. Wat heb ik mooie projecten mogen doen, leuke mensen mogen ontmoeten. Wat heb ik genoten en geniet ik nog steeds van netwerken en verbindingen (zien en/of) maken. Voor alles wat ik deed en doe, of het nu voor een gemeente is of een green venture capital-bedrijf, ziekenhuizen of banken, woon-zorgorganisaties of ondernemersfondsen, woningcorporaties of pensioenuitvoerders, of wat voor bedrijf of organisatie ook, het gaat altijd om de mensen met wie ik mag samenwerken. Als die samenwerking energie oplevert én als ik voel: dit klopt, dan maakt het eigenlijk niet uit waar ik teksten over schrijf of verhalen voor ophaal. Dan ‘werk ik nooit’. Dat was toen zo, en dat is nog steeds zo. En ik hoop dat ik dat nog lang mag doen.

Alle mensen met wie ik om de tafel heb mogen zitten (al dan niet op afstand) en die in veel gevallen inmiddels vrienden zijn: dank jullie wel. Voor deze 15 jaar dankzij samen. Alles is verbinding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *