Valleur op Facebook

Valleur Tekst & Communicatie op Facebook - Copyright Valleur Tekst & Communicatie

Een tekstschrijver wil schrijven. Niet alleen vanwege de boterham, het is ook een behoefte. Noem het een drang. (Zoals De spin Sebastiaan een drang had tot het weven van een web. Alleen sla ik het opvegen over.)

Dat schrijven, dat doe ik voor mijn opdrachtgevers. Over wat ik op dat pad zoal tegenkom schrijf ik hier op mijn weblog. Dan heb ik nog een min-of-meer-privéblog dat ik nu even buiten beschouwing laat, maar als het om werkzaken gaat, is er meer dan ik hier op mijn blog kwijt kan en wil. In mijn hoofd wandelen veel Kleine Terzijdes. Projecten van vroeger die het nog best aardig doen in het daglicht van nu. Werkobservaties. Netwerkelijkheden. Dingen. En Overig Gesnuister.

En daarom heeft Valleur Tekst & Communicatie nu ook een eigen Facebook-pagina. In en over de breedste zin van het woord.

Kom je me ook ‘leuk vinden’?

(Al ontdekt welk boekje er op het homemade tekeningetje (Valleur Tekst & Tekeningen, subtitel: met Vrouw & Muis) op de bank staat?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *