Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel

Valleur - SOBZ - website

Eind 2018 startte een ondernemersfonds voor vier bedrijventerreinen in Zaltbommel: De Ooijk, Veilingweg (eigenlijk samen één bedrijventerrein), Van Voordenpark en De Waluwe. Doel: de vitaliteit, duurzaamheid en aantrekkelijkheid van die bedrijventerreinen bewaken en verbeteren. Naam: Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel, kortweg SOBZ.

Hoe maak je kenbaar dat het fonds er is, wat het doet en welke voordelen het biedt aan ondernemers die zich erbij aansluiten? Maar ook: hoe geef je het een gezicht?

Een van de middelen: een website. En voor die website werd ik begin 2020 – het fonds keek terug op de voorbereidingen en activiteiten van het eerste jaar – gebeld door Marieke Schouten, binnen het bestuur van SOBZ verantwoordelijk voor de pr & marketing.

Het werd een heel fijne én heel leuke samenwerking, met (ook) ontwerper Mariëlle de Bruijn van … met M erbij (<- aanrader!). Op afstand (Mariëlle en ik hebben elkaar zelfs nog nooit live gezien!). En dat ging eigenlijk hartstikke goed.

Ik schreef de (WordPress-)site en houd deze bij. Door letterlijk aan dat ‘gezicht’ te werken: ik laat periodiek mensen die bij SOBZ betrokken zijn aan het woord komen, zoals de bestuursleden, aangesloten ondernemers, adviseurs en de Raad van Advies. En ook schrijf ik de nieuws- en andere berichten.

Wil je jouw ondernemers- of ander fonds ook een gezicht geven?

Klant

Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel

Datum

2020

Services

Webteksten (WordPress), interviews …

Alle projecten