Ondernemen

Kijk, dat vind ik nou een leuk initiatief.

ONL voor Ondernemers, aangevoerd door Hans Biesheuvel, voorheen voorzitter van MKB-Nederland, heeft een Ondernemersmanifest ontwikkeld. In dit manifest staan een twintigtal punten die ondernemers op gemeentelijk niveau belangrijk vinden. Het document omvat handvatten voor de collegeonderhandelaars die straks, na de gemeenteraadsverkiezingen van morgen, om de tafel gaan. En moet ze stimuleren om lokale ondernemers te ondersteunen.

Die punten zijn opgetekend uit de monden van ondernemers zelf, dus niet ergens aan een bureau verzonnen. Ik heb de onderwerpen nog niet allemaal van dichtbij kunnen bekijken en kan dus nog niet beoordelen of er ook zaken tussen zitten die voor de Thuis Werkende Mens interessant zijn, maar het is belangrijk dat ondernemerschap breed gedragen wordt.

Ondertussen mocht ik er ook een beetje werk voor verrichten in de vorm van een tekst voor de website van bedrijventerrein De Wildeman, die ik heb geschreven en bijhoud voor de gemeente Zaltbommel. Er is dus al een ondernemer die, zónder collegeonderhandelingen, plezier heeft van het manifest. Ik bedoel maar.

Burgemeester Albert van den Bosch ontvangt het Ondernemersmanifest uit handen van Hans Biesheuvel

Op de foto overhandigt Hans Biesheuvel het Ondernemersmanifest aan de burgemeester van Zaltbommel, Albert van den Bosch. Deze overhandiging wordt gadegeslagen door, hoe kan het ook anders, lokale ondernemers. Zoals daar (onder andere) zijn Brandwijk Kerstpakketten BV/Promo.nl, G. van der Ven BV Aannemingsbedrijf en Rabobank Bommelerwaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *