Nieuwe website

Valleur - nog éven wachten ...

NIEUW (NIEUW NIEUW)!
Nu verrijkt met nóg meer Verhalen!

Ik was erg aan mijn website gehecht. Net als aan de website daarvóór.

De eerste omdat het de eerste was, Destijds nog in alle onbevangenheid geschreven. ‘Ik wil graag een @valleur-e-mailadres’. ‘Ok, ik regel de domeinnaam’. So far, so good. Tot ik bedacht: dan gaan mensen waarschijnlijk ook kijken of valleur.nl echt bestaat, dus moet er wel iets stáán. Oké, ik doe gewoon één pagina. Het werden er twee. Toen drie. Toen vier. En toen vijf.

In de loop van de jaren groeide de behoefte om zelf content te plaatsen. En werk te laten zien. Én een paar van mijn tekeningen-met-de-muis, omdat ze een beetje bij me zijn gaan horen. (Lang verhaal kort: ze werden geboren toen ze nog een kinderboek zouden worden. Van de volwassen variant die ik er later van maakte zei iemand op een dag: je bent het zelf! En toen nog iemand. En nóg een. En zo kwam ook ‘ik’ op de site terecht. Werkend. Lezend. Of met mijn tas.) Dat werd de tweede site.

En nu – na ‘nog éven wachten …’ – is daar site nummer drie. Ik wilde meer kunnen bewegen. Meer verhalen (laten) vertellen. Observaties delen. Quotes. Links naar interessante artikelen. En dat kan nu.

Het is een mooi prikbord waar ik alles kwijt kan wat ik wil. Geschrijf. Maar ook de schrijver.  

Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *