Boek – nu voor het echie

De vele gezichten van BernhovenBen ik weer even. Met het boek, bedoel ik.

Indrukwekkend. Dat was de openingsavond van Bernhoven afgelopen donderdag. En wat een uitgelezen moment. Het hele programma duurde nog geen halfuur, maar de avond besloot in die korte tijdspanne te vallen, waardoor de grote verlichte tent – wie omfloerst keek zag daarin een verlangen naar het Opera House in Sydney – met de minuut feeërieker werd.

Onderdeel van de ceremonie: de overhandiging van het eerste exemplaar van ‘De vele gezichten van Bernhoven’, ‘mijn’ boek – ik schreef het al eerder – door voorzitter raad van bestuur Johan van der Heide aan commissaris van de koning in Noord-Brabant Wim van de Donk. Het was een moment. Daar ging ‘mijn’ boek. Ik stond alleen; midden in een grote mensenmassa heel even op mezelf. Blij. En ja, trots.

De orde van de dag heeft allang weer bezit genomen van mijn agenda, maar: het boek is er dus. Nu voor het echie. Het is te koop bij het winkeltje in Bernhoven, bij Bek Boeken en via de webshop van het Brabants Dagblad. Ik ben heel benieuwd naar alle reacties. Én naar alle nieuwe verhalen. Want een boek is nooit af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *